Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

Οργή λαού στο Παραλίμνι μετά τις εργασίες που θέλουν τους αρμόδιους της περιοχής να... μετατρέψουν τον θαλάσσιο της πλούτο σε στέκι τουριστών γεμάτο κρεβατάκια και ομπρέλες..

Ήδη εδώ και μερικές μέρες ενα βίντεο και φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του facebookπου δείχνουν σε πανέμορφη "αγνή" παραλία στο Κάππαρη μπουλτόζες αλλά και ειδικές μηχανές οι οποίες αφαιρούν άμμο από την θάλασσα με σκοπό να την μετατρέψουν σε...

 καλοκαιρινό θέρετρο.
Τα σχόλια για τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήδη αφήνουν στίγμα οργής αφού λένε χαρακτηριστικά "Με επιτυχία ολοκληρώνεται η παραλία του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ αφού μετά την τοποθέτηση πινακίδων ακολουθούν τα κρεβατάκια και οι ομπρέλες. 

Συγχαρητήρια στους αρμόδιους που για ακόμη μια φορά φάνηκαν σωστοί στο έργο τους. ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!!!


"Φαίνεται ότι κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Στο βίντεο φαίνεται αγωγός ο οποίος βγάζει άμμο απο την θάλασσα. Στην συνέχεια η άμμος μεταφέρεται σε διάφορες παραλίες. Η μπουλντόζα είναι ακόμα εκεί και η παραλία ετοιμάζεται για να γεμίσει με κρεβατάκια και ομπρέλες. Η διαμαρτυρία ετοιμάζεται πολύ σύντομα."
Για όλα αυτά μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζουν μαζικές διαμαρτυρίες προκειμένου να αποτρέψουν την καταστροφή του θαλάσσιου τους πλούτου.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου