Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Υπό κράτηση 33χρονος στην Πάφο για κλοπή καλωδίων

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου κάτοικου Πάφου που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Ο 33χρονος είχε συλληφθεί όταν, μαζί με δεύτερο πρόσωπο, εντοπίστηκε από υπάλληλο φρουρό εταιρείας σε ανεγειρόμενη οικοδομή στη Γεροσκήπου να κινούνται ύποπτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης που κλήθηκαν έσπευσαν στη σκηνή και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 33χρονο ενώ το δεύτερο πρόσωπο κατάφερε να διαφύγει.

Στην κατοχή του 33χρονου ύστερα από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία εντοπίστηκαν ηλεκτρικά καλώδια σε καρούλια και κομμάτι από χάλκινους σωλήνες.

Ο υπεύθυνος της οικοδομής που έσπευσε στο μέρος, όταν κλήθηκε από την Αστυνομία διαπίστωσε ότι από την ανεγειρόμενη οικοδομή είχε αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικών καλωδίων η αξία των οποία ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε από την αφαίρεσή τους και για τις εργασίες επανεγκατάστασης τους υπολογίζεται στις 10 χιλ. ευρώ.

Ωστόσο σ’ έρευνα που ακολούθησε στα υποστατικά του 33χρονου δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Source : www.kathimerini.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου