Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Λεμεσός: 37χρονη γεμάτη αίματα και σε κατάσταση σοκ, εκλιπαρούσε για βοήθεια! Βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια

Πρωτοφανές περιστατικό βίας συγκλονίζει τη Λεμεσό με θύμα 37χρονη Ουκρανή που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.   Επεσε θύμα βιασμού, μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα, από 38χρονο Βουλγαρο σύμφωνα με την καταγγελία της.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, όταν η 37χρονη και ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης συναντήθηκαν στο διαμέρισμα του θύματος. Σε κάποια στιγμή μετά από έντονη λογομαχία ο θύτης άρχισε να κτυπά με όλη του τη δύναμη την Ουκρανή, με αποτέλεσμα να της καταφέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ προηγουμένως την είχε βιάσει.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 37χρονη, πέραν του άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού της, έκλεψε όλα της τα λεφτά, την τσάντα της, το κινητό της τηλέφωνο, ενώ η ίδια κατάφερε σε κάποια στιγμή να του ξεφύγει, τρέχοντας αιμόφυρτή και σε κατάσταση σοκ, στους δρόμους της περιοχής Καψάλου στη Λεμεσο, ζητώντας βοήθεια από περαστικούς.

Καταστηματάρχης της περιοχής, βλέποντας της, ειδοποίησε ασθενοφόρο, το όποιο την μετέφερε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο καθώς τα τραύματα της ήταν αρκετά σοβαρά.

Για τον 38χρονο Βούλγαρο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται

source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου