Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κουκουλοφόροι μοτοσικλετιστές λήστεψαν τουρίστρια στην Αγ. Νάπα!

Την τσάντα Ρωσίδας τουρίστριας εντός της οποίας υπήρχαν διάφορα λευκόχρυσα κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο πιστωτικές κάρτες και το ποσό των 100 ευρώ, έκλεψαν δύο κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Ρωσίδα τουρίστρια κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι γύρω στις 3 χθες το απόγευμα επέβαινε σε σκούτερ και κινείτο στο δρόμο Αγίας Νάπας με κατεύθυνση την Αγία Θέκλα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου προσεγγίστηκε από άλλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο κουκουλοφόροι και άρπαξαν μία τσάντα που είχε περασμένη στον ώμο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην τσάντα υπήρχαν δύο λευκόχρυσα περιδέραια με σταυρό και καρδιά, δύο λευκόχρυσα ζεύγη σκουλαρίκια, ένα δακτυλίδι με διαμάντι, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο πιστωτικές κάρτες, το ρουμάνικο διαβατήριο του συζύγου της και το ποσό των 100 ευρώ.Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη περιοχή όπου έγινε το συμβάν και άρχισαν έρευνες. Η αξία των κλαπέντων δεν έχει υπολογιστεί ακόμα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου