Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πίστη για το «διπλό»

Είναι ο κρισιμότερος αγώνας (μέχρι τον επόμενο) στη φετινή χρονιά για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος όμως η ομάδα της Λευκωσίας απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκρίνεται στα δύσκολα και να πετυχαίνει το στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει από το 1ο κιόλας λεπτό να επιβάλει το δικό του ρυθμό και αν τα καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα απομακρύνει την πίεση από τους παίκτες. Φάρος για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι η πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα που θέλουν να την επαναλάβουν και στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα της Λευκωσίας θα έχει τη στήριξη των οπαδών του οι οποίοι θα κατακλύσουν το Νότιο πέταλο του ΓΣΠ. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα και θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει ακόμη ένα τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντε Βινσέντι επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο Ατόρνο. Με δεδομένη την απουσία του Αργεντινού ο Γιώργος Δώνης θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Χαραλαμπίδης θα βρίσκεται στην ενδεκάδα και θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ ο Μαντούκα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης παρατάξει την ομάδα με σχηματισμό 4-4-2 ο Σέρινταν θα πάρει φανέλα βασικού ενώ αν παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ με 4-5-1 ο Μπενασούρ θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα:
Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινσίους, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Σέρινταν, Μαντούκα

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου