Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να νικήσει τις απουσίες

Με μαζεμένες απουσίες η Ανόρθωση θα υποδεχτεί σήμερα τον Ερμή(18:00, LTV) και θέλει επιτέλους να πάρει μια νίκη μετά από δύο μήνες και κάτι.

 Η «Κυρία» αν και είναι αποδεκατισμένη, εντούτοις χρειάζεται νίκη - βάλσαμο, που θα δώσει λίγη χαρά στους φίλους της που ξέχασαν πότε ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισαν.

Ο Ερμής θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο κύπελλο και ηΑνόρθωση μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, βάζοντας επιτέλους φρένο σε 9 σερί στείρες αγωνιστικές.

Μπορεί από άποψη βαθμολογική να μην κρίνεται τίποτα σήμερα, αλλά για μια τέτοια ομάδα δεν νοείται να στερείται νίκης για τόσο μεγάλο διάστημα. Συν τοις άλλης χρειάζεται η ηρεμία και η καλή ψυχολογία για τους νεαρούς της παίχτες.

Οι πολλές απουσίες κάνουν το έργο του Νίκου Κωστένογλου ακόμη πιο δύσκολο. Δεν μπορεί να υπολογίζει στουςΖόρζε, Μάκο, Οχαγιόν, Γκαρσία, Αβραάμ, Δημητρίου και Βέγκα. Θα παρατάξει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να κτυπήσει τη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1:)Βαλβέρντ στο τέρμα, Οικονόμου - Σιέλης στο κέντρο της άμυνας, Άντιτς - Λοϊζίδης ακραία μπακ, Θεοδώρου - Μαραγκός στο χώρο του κέντρου, Κάλβο - Μακρής στα φτερά, Μπεσέρα επιτελικός και Κολαούτι στην κορυφή.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου