Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

OMG: ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της φίλης του με αριθμό που ξεκινά που «96» σε πρατήριο βενζίνης στο Κίτι την Πέμπτη και έδωσε οδηγίες στο βενζινοπώλη να «ρίξει» βενζίνη αξίας 20 ευρώ στο αυτοκίνητο της 40χρονης φίλης του και του υποσχέθηκε ότι θα περάσει μετά να τον πληρώσει.

Ο βενζινοπώλης το έπραξε αλλά όταν μετά τηλεφώνησε στον ίδιο αριθμό για να πληροφορηθεί πότε θα πληρωθεί, ο άγνωστος τον κορόιδευε και τον εξύβρισε... Όταν ο βενζινοπώλης πήγε στο σπίτι του ατόμου που είχε τον αριθμό και δόθηκαν εξηγήσεις, εξακριβώθηκε ότι ο κάτοχος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Η Αστυνομία Κιτίου άρχισε τότε να εξετάζει υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις η οποία εξελίχθηκε σε υπόθεση δημόσιας βλάβης και ψευδείς κλήσεις σε πυροσβέστη για ύπαρξη φωτιάς. 
 
Συγκεκριμένα άγνωστη τηλεφώνησε στον Πυροσβεστικό Σταθμό 1 της Λάρνακας και ανέφερε ότι υπήρχε φωτιά σε σπίτι στη Λεωφόρο Κιτίου. Από το ίδιο τηλέφωνο δόθηκε η ίδια πληροφορία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με την προσθήκη ότι μέσα στο καιόμενο σπίτι υπήρχε ένα μωρό. Στη σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, και ασθενοφόρο. 

 Τα γεγονότα παρουσιάσθηκαν το Σάββατο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας από την Λοχία Τασούλα Πάρπα του Α.Σ. Κιτίου κατά την προσαγωγή 40χρονης, κατόχου του κινητού τηλεφώνου αρ. με αριθμό «96» από το οποίο έγιναν τα δύο ύποπτα και ψευδή τηλεφωνήματα στο πρατήριο βενζίνης την πυροσβεστικής και το Γ.Ν. Λάρνακας. Ζητήθηκε η κράτηση της για 5 ημέρες για την διευκόλυνση των ερευνών και ανακρίσεων της Αστυνομίας και για να εντοπισθεί ο ύποπτος που έκανε το τηλεφώνημα στο πρατήριο βενζίνης. Η Ε.Δ. κ.Τώνια Νικολάου ενέκρινε την κράτηση της 40χρονης για 2 ημέρες.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου