Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Ένα χρόνο μετά, η οικονομία είναι σε καλύτερη κατάσταση»

«Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, η οικονομία είναι σε καλύτερη κατάσταση». 

Αυτό αποφάνθηκε με χθεσινές δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, προσθέτοντας ότι το κούρεμα των καταθέσεων έγινε λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Αναστασιάδη και των καθηκόντων της νέας Κυβέρνησης, οι οποίοι βρέθηκαν «μπροστά σε ένα φοβερό δίλημμα και προ φοβερού αδιεξόδου».

Ο Μακαριότατος πρόσθεσε πως το κούρεμα «κανένας δεν πίστευε ότι θα γινόταν και δεν το δεχόταν». Ωστόσο, η Κυβέρνηση «δεν μπορούσε να το αποφύγει γιατί το κράτος ήταν εξασθενημένο, δεν μπορούσε να σταθεί οικονομικά, ούτε να αποφασίσει κάτι διαφορετικό».

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι το Μνημόνιο υφίσταται, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεν αντιμετωπίζονται, η Τράπεζα Κύπρου δίνει μάχη και ο κόσμος είναι χωρίς δουλειές, είπε ότι «όσον αφορά την Τράπεζα Κύπρου αυτό οφείλεται στη Διοίκηση της προηγούμενης Κυβέρνησης αφενός, αλλά πολύ περισσότερο στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Είχε καταρρεύσει μία Τράπεζα, αλλά αντί να παραμείνουν σε εκείνη, αφού κατέρρευσε, πιστεύω ότι ήθελαν να καταρρεύσουν όλο το σύστημα των Τραπεζών.

Source : http://www.livenews.com.cy/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου