Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο Έλληνας που καθορίζει το βρετανικό LifeStyle

Πριν από τρία χρόνια, καθώς περιδιάβαινε τους δρόμους του Λονδίνου, πηγαίνοντας στη βρετανική Εβδομάδα Μόδας, ο Μάθιου Ζόρπας συνελήφθη από το φακό της στήλης Fashion Police του περιοδικού GQ.

Και αυτό ήταν… Τις επόμενες εβδομάδες είχε τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άνδρα.

Για πάμε όμως να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ο Μάθιου Ζόρπας γεννήθηκε στην Κύπρο και πριν από 7 χρόνια πήγε στη Μεγάλη Βρετανία για σπουδές.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στη διοργάνωση της λονδρέζικης Εβδομάδας Μόδας, και συνέχισε στον οίκο Vivienne Westwood και στη Saatchi&Saatchi.

Όταν η κρίση έπληξε τη Ν. Βρετανία έμεινε χωρίς δουλειά, αλλά δεν το έβαλε κάτω: «Ήμουν εντελώς απογοητευμένος, δεν έβρισκα πουθενά δουλειά. Ωστόσο, κάποιο πρωινό σηκώθηκα με άλλη διάθεση και είπα ότι ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Έφτιαξα ένα καθαρόαιμο ανδρικό blog το www.thegentlemanblogger.com». Σήμερα το blog του έχει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες το μήνα.

Εκτός από την ενασχόληση του με τη μόδα, ο Μάθιου Ζόρπας διδάσκει στον Instituto Marangoni Business of Luxury, έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους όπως Gucci, Armani Exchange και Zegna και πρόσφατα ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον οίκο Tommy Hilfiger και είναι πολύ ενθουσιασμένος!

Ο ίδιος δεν διστάζει να αποκαλύψει πως όσοι ακούνε για πρώτη φορά το όνομά του θυμούνται την ταινία του Άντονι Κουίν και λένε χαριτολογώντας ότι παρά το πρωτόκολλο και τα καλοραμμένα κοστούμια, στο βάθος παραμένει ένας αυθεντικός «Zorpa the Greek».

Source : www.star.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου