Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Αποφασίζουν για την εταιρεία…

Πραγματοποιείτε σήμερα η Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Η συνέλευση θα αρχίσει στις 5:30μμ και αφορά την σύσταση εταιρείας.

Για να εγκριθεί η πρόταση σύστασης εταιρείας θα πρέπει να ψηφίσει υπέρ των 75% των μελών που θα δώσουν το παρόν τους στη Συνέλευση.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Σε συνέχεια απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/2/14, υπενθυμίζουμε ότι έχει οριστεί νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για να κριθεί δια ψήφου η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που αφορά τη σύσταση εταιρείας για να αναλάβει τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με ταυτόχρονη μετοχική συμμετοχή του ίδιου του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος και θα αρχίσει στις 5:30μμ.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα παρουσίας στη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη τα οποία είναι ταμειακά τακτοποιημένα, συμπεριλαμβανομένου και του 2014. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο ταμειακά τακτοποιημένα μέλη συμπεριλαμβανομένου και συνδρομής 2014, τα οποία θα είναι παρών στη Γενική Συνέλευση.

Η ψηφοφορία θα γίνει με τη μέθοδο ψηφοδελτίου και κάλπης. Σημειώνεται ότι τόσο για την είσοδο στη Γενική Συνέλευση όσο και για την είσοδο στην αίθουσα ψηφοφορίας, όλα τα Μέλη θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύουν δελτίο ταυτότητας μαζί με την κάρτα μέλους τους».

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου