Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΕΛ - Απλά κέρδισε

Φεύγοντας από το Τσίρειο χτες οι φίλοι της ομάδας δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας τους παρά την νίκη.

 Όμως στην προκειμένη το ζητούμενο ήρθε για την ΑΕΛ και κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τον φετινό τίτλο.

Χάθηκαν ευκαιρίες

Το σκορ έμεινε στο 1-0 και η ΑΕΛ δεν πλήρωσε την αστοχία της στο παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με δράστη τον Μοντέιρο, ο οποίος έχασε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ενώ και ο Καλουντέροβιτς είχε πέραν από το γκολ τουλάχιστον άλλες δυο κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει.

Από την άλλη θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η ΑΕΛ δεν ένοιωσε την Δόξα στο παιχνίδι καθώς δεν κινδύνευσε. Όμως όταν το σκορ είναι στο εύθραυστο 1-0 μια φάση ή ένα λάθος (όπως παραλίγο να γίνει) ίσως στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς. Σίγουρα η χθεσινή εικόνα της ΑΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτήν που θα δούμε στα πλέυ-οφ.

Πάει να κλειδώσει την πρωτιά
Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει αφού μεθαύριο υπάρχει αγωνιστική. Η ΑΕΛ θα πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Κουκλιών σε ένα παιχνίδι που και ο αντίπαλος πραγματικά καίγεται για την νίκη καθώς αν χάσει ίσως υποβιβαστεί απευθείας. Στην ΑΕΛ κοιτάζουν το συμφέρον της δικής τους ομάδας εννοείται και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για να μείνει στην πρώτη θέση και να ριχτεί στην μάχη των πλέυ-οφ έστω και με το ελάχιστο προβάδισμα.

Βασικοί μετά από δύο μήνες και ένα γύρο
Ο Σακέτι αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα μετά από δύο μήνες και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να επανέλθει στους γνωστούς του ρυθμούς. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για τον Αργεντινό που επανήλθα μετά τον τραυματισμό του. Το ζευγάρι του στην μεσαία γραμμή, Γκέντσιεφ, δεν είχε καλή απόδοση και δίκαια αντικαταστάθηκε.

Η εκτίμηση του Ιβάιλοφ Πέτεφ προς τον συμπατριώτη του είναι δεδομένη και πιστεύει ότι θα βγάλει πολύ περισσότερα στην συνέχεια ο Γκέντσιεφ. Άλλωστε ήταν από τους στυλοβάτες της Λουγκογκόρετς στην κατάκτηση των τίτλων. Θέση στην βασική ενδεκάδα βρήκε και ο Γιώργος Ελευθερίου αφού η τελευταία φορά που ήταν βασικός ήταν στο παιχνίδι με την ΑΕ Κουκλιών στον πρώτο γύρο.

Οι πρώην και οι νυν
Ενδιαφέρον στοιχείο στο χτεσινό παιχνίδι ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι Σακέτι και Ελευθερίου που αγωνίστηκαν στην Δόξα ενώ με την Δόξα αγωνίστηκαν οι Νίλσον, Βιλέλα και Μάρκες που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΛ. Στον πάγκο για την ΑΕΛ ήταν οι Ετμάρ και Ρομέρο που ανήκαν και αυτοί στην Δόξα.


Source : www.24sports.com,cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου