Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κοντραμπάντο ναρκωτικών απέτρεψε η Αστυνομία

Κοντραμπάντο ναρκωτικών σε χωριό της Λεμεσού απέτρεψε ψες η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρεις νεαρούς.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, αστυνομικοί κατόπιν πληροφοριών είχαν θέσει υπό παρακολούθηση χωριό της επαρχίας Λεμεσού όπου θα γινόταν παράδοση - παραλαβή ναρκωτικών.



Άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να ανακόψουν έναν 27χρονο, που οδηγούσε το αυτοκίνητό του

στην περιοχή, ο οποίος αντί να σταματήσει το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη σκηνή αφού όμως πρώτα κτύπησε ένα από τα αστυνομικά αυτοκίνητα. Ακολούθησε καταδίωξη από τους Αστυνομικούς, οι οποίοι είδαν τον 27χρονο να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο μια άσπρη νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ένα κιλό κοκαΐνης, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο 27χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και επιβιβάστηκε σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε τελικά στην πόλη της Λεμεσού. Το αυτοκίνητο οδηγείτο από έναν 20χρονο με επιβάτη άλλο έναν 20χρονο και συνεπιβάτη τον 27χρονο. Εντός του αυτοκινήτου υπήρχε μια σιδερένια γροθιά και σπρέι εκτόξευσης επιβλαβών αερίων. Και οι τρεις συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Source : http://www.livenews.com.cy/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου