Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Κύπρος σκοτώνει τα παιδιά της; - Μια εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου από την πίστα της Jerez χθές το πρωί

Μια εικόνα από την πίστα της Jerez χθες το πρωί που σηκώνει την τρίχα κάγκελο.
Μια χρυσή ευκαιρία που μας χαρίζει ο Ευτύχιος Έλληνας προκειμένου να προβληθεί παγκοσμίως η χώρα μας στην πιο λαμπρή σκηνή των αθλημάτων στο άθλημα της Formula 1 που χαρίζει παγκόσμια αναγνώριση σε τρισεκατομμύρια κόσμο σε όλη την υφήλιο. Αν αυτό δεν είναι διαφήμιση εκατομμυρίων για τη χώρα μας δεν ξέρουμε πλεον τι μπορεί να είναι και ο ΚΟΤ αλλά και ο ΚΟΑ πρέπει επιτέλους να επενδύσουν στην Κύπρο που κερδίζει και όχι στην Κύπρο της μετριότητας και τον 'κολλήτων'.

Ο Ευτύχιος Έλληνας κινδυνεύει παρά το παγκόσμιας κλάσης ταλέντο του να μήν συνεχίσει στην Formula 1 αλλά και ούτε και στις μικρότερες αλλά σημαντικές κατηγορίες, λόγω έλλειψης χορηγών. Ίσως η τελευταία του επιλογή είναι να πολιτογραφηθεί σε άλλη μεγάλη χώρα απο όπου έχει και προσφορές για να λάβει τις χορηγείες που αξίζουν στο ταλέντο του. Πληροφορίες αναφέρουν πώς του έχουν ήδη προταθεί η Ρωσική και η Βεττανική υπηκοότητα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ακόμη και στις κατηγορίες GP3, GP2, Formula Renault, που είναι ο προθάλαμος της Formula 1, οι τηλεθεάσεις παγκοσμίως και το ενδιαφέρον απο εκατομμύρια κόσμο δίνουν πολλαπλάσια οφέλη στους χορηγούς απο τις μερικές εκατοντάδες χιλίαδες ευρώ που χρειάζεται ο Ευτύχιος για να τρέξει. Συγκριτικά, ο διαφημιστικός προυπολογισμός του ΚΟΤ για το εξωτερικό ξεπερνά τα 15εκ ευρώ.

Και ενω η αγωνία του κύπριου πρωταθλητή απο την Λάρνακα συνεχίζεται, ο ίδιος σπάει τα χρονόμετρα την ίδια ώρα στα δοκιμαστικά της Formula Renault που γίνονται στην Ισπανία βάζοντας την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη γράφοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο χθές το απόγευμα στην Ισπανία με την ολοκλήρωση του επίσημου δοκιμαστικού της Formula Renault 3.5.

Αυτή τη φορά έλαμψε με την «μεσαίας τάξης» ομάδα του ντόπιου ήρωα Sito Pons και έκανε υπερήφανη την Κύπρο στο πρώτο του κιόλας δοκιμαστικό στην κατηγορία.

Το μονοθέσιο του ήταν ντυμένο με τη σημαία της χώρας μας και έφερε το μήνυμα «Racing for Cyprus», μια θαυμάσια χειρονομία από μέρους του που υπογράμμισε την αληθινή του αγάπη για την πατρίδα του, χτυπώντας κόκκινο στις καρδιές όλων μας.

Πηγή: kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

1 comments: