Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η επιστολή παύσης του Πρόεδρου στον τέως Αρχηγό! «Φίλε κ. αρχηγέ…»

Αυτή είναι η επιστολή παύσης του Πρόεδρου στον τέως Αρχηγό! «Φίλε κ. αρχηγέ…»Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου, μετά και τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λεμεσό.
Την άμεση παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας Μιχάλη Παπαγεωργίου αποφάσισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σε γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, την οποία ανέγνωσε το απόγευμα στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε επίσης το διορισμό στη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας του Ανώτερου Αστυνόμου Ζαχαρία Χρυσοστόμου, Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας, από τις 28 Μαρτίου, δηλαδή από αύριο.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή

Φίλε κ. Αρχηγέ, Επιθυμώ να σας πληροφορήσω ότι μετά τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Λεμεσό, αλλά και σωρεία άλλων πράξεων και παραλείψεων που προηγήθηκαν της εκδήλωσης αυτής, με οδήγησαν στην απόφαση για άμεση παύση σας από τη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Στην απόφασή μου, έλαβα σοβαρά υπόψη την κατ' επανάληψη από μέρους σας απουσία σεβασμού προς αποφάσεις θεσμικών οργάνων της Δημοκρατίας, όπως αποφάσεις των Δικαστηρίων και των υποδείξεων της Επιτρόπου Διοικήσεως.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου διαδραμάτισε και η πλημμελής εκτέλεση των καθηκόντων σας, που αφορούν την πάταξη του σοβαρού εγκλήματος και την προαγωγή της πραγματικής ασφάλειας του πολίτη.

Σας ευχαριστώ για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες σας στην Αστυνομία.


Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου