Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Οφείλει να δείξει κάτι..

Οκ όλοι στην Ανόρθωση κατανοούν ότι τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, ότι οι κακοί χειρισμοί έβλαψαν την ομάδα και η χρονιά πήγε στράφι.

Σίγουρα ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για όλο αυτό το κατάντημα αλλά και ο ίδιος καλείται να προστατέψει τον εαυτό του. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του από την μέρα που ήρθε δεν κατάφερε να αλλάξει απολύτως τίποτα. Κανένα νέο στοιχείο στο παιχνίδι της Ανόρθωσης, καμία βελτίωση, καμία διαφοροποίηση πέραν του γεγονότος ότι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς.

Οι ήττες όμως έρχονται απανωτές, η σεζόν θα καταγραφεί ως η χειρότερη των τελευταίων 25 και βάλε χρόνων και ο Ανόρθσωσιάτης κουράστηκε πλέον από τα απανωτά χτυπήματα.

Η φημολογία για αποχώρηση του Νίκου Κωστένογλου με το τέλος της χρονιάς δίνει και παίρνει. Φαίνεται ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προσθέσει το όνομα του στην μεγάλη λίστα προπονητών που ήρθαν , είδαν και απήλθαν από τον πάγκο της ''Κυρίας''.

Φυσικά τίποτα δεν είναι δεδομένο αφού λογικά ομιλούντες η τελική απόφαση θα ανήκει στον τεχνικό διευθυντή που όπως γράψαμε και χθες αργεί πολύ...Αυτός θα ανοίξει την πόρτα στον Κωστένογλου ή θα αποφασίσει να τον κρατήσει.

Φυσικά και ο Ελλαδίτης κόουτς πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του. Δουλειά του είναι να βρει τους τρόπους να πάρει η ομάδα του ένα θετικό αποτέλεσμα για να σταματήσει ο εφιαλτικός κατήφορος.

Επόμενη αποστολή το παιχνίδι με την ανεβασμένη Ομόνοια. Στα θετικά η επιστροφή των Κολαούτι, Φοφανά και Μπεν Σουσιάν.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου