Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ετοιμότητα των ηγετών

Ατράντε και Ασίς, έδειξαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ελπίδων ότι είναι πανέτοιμοι για επάνοδο στην ενδεκάδα.

Οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές, που μαζί με τους Μπρουκς, Χατζηφραγκίσκου, Αλαμπί, Αλίπιο, Τέιλορ, Πλατινί, Ρουσιά, Θερβέρα ήταν οι… μη νεαροί που χρησιμοποιήθηκαν (στην επανάληψη πέρασαν στον αγώνα αρκετοί μικροί), διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα στον αγώνα της Κυριακής, στον αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ασίς που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (ο Ατράντε αγωνίστηκε για 55΄) συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα, αν βέβαια ο Κώστας Καϊάφας θελήσει να αλλάξει την ενδεκάδα των δυο τελευταίων αγώνων.

Το ουσιώδες είναι ότι η ομάδα είναι σχεδόν σε πλήρη απαρτία (αμφιβολίες υπάρχουν για το Χάρη Κυριάκου) στην προσπάθεια της για επάνοδο στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια. Και τη διεύρυνση του αήττητου σερί στις 11 αγωνιστικές.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου