Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ετοιμάζει έγγραφο ο Πρόεδρος – Θα επιδοθεί σε Έρογλου και ΓΓ - Θα αναδεικνύονται οι αποκλίσεις τουρκικών θέσεων και κοινού ανακοινωθέντος

Ετοιμάζει έγγραφο ο Πρόεδρος – Θα επιδοθεί σε Έρογλου και ΓΓΣτα σκαριά βρίσκεται έγγραφο που ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στο οποίο θα γίνεται σύγκριση των τουρκικών θέσεων όπως αυτές διατυπώνονται μέχρι στιγμής από τη μια και των προνοιών που περιλαμβάνονται στο κοινό ανακοινωθέν Αναστασιάδη – Έρογλου από την άλλη.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, μιλώντας σε φοιτητές της Φιλοσοφικής Αθηνών, το έγγραφο είτε θα δοθεί στον Τουρκοκύπριο ηγέτη κατά τη συνάντηση της Δευτέρας είτε θα υπάρξει ανάπτυξη των θέσεων που θα περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, το έγγραφο αυτό με τη σύγκριση των τουρκικών θέσεων και του κοινού ανακοινωθέντος, θα επιδοθεί και στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν σε συνάντηση που θα έχει μαζί του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 2 Απριλίου στις Βρυξέλλες.

Το ίδιο έγγραφο με τις ίδιες συγκριτικές θέσεις θα επιδοθεί και σε όλα τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα μέρη Όπως συνάγεται από τις τοποθετήσεις του προέδρου Αναστασιάδη, στο έγγραφο που ετοιμάζεται θα αναδεικνύονται οι αποκλίσεις παρά οι συγκλίσεις των τουρκικών θέσεων με τις πρόνοιες του κοινού ανακοινωθέντος.

Πηγή: philenews

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου