Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Google λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα για την αναζήτηση πορνογραφίας

Χάρη σε μια μετατροπή στον αλγόριθμο των αναζητήσεών της, η Google έκανε δυσκολότερη την εμφάνιση πορνογραφικού υλικού μέσα από τον ιστότοπό της.

Αντίθετα με το παρελθόν, που σε κάθε αναζήτηση υπήρχε η πιθανότητα να σου πεταχτεί μια διαφήμιση ή να ανοίξει ένα νέο παράθυρο με πορνογραφικό υλικό, ο νέος αλγόριθμος υπόσχεται στους χρήστες του Google μια ασφαλέστερη περιήγηση στο ίντερνετ (εκτός αν οι ίδιοι δεν το επιθυμούν).

Έτσι, ενώ το σεξουαλικού περιεχομένου υλικό δεν έχει διαγραφεί παντελώς από την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, έχει γίνει σίγουρα πιο δύσκολο να εντοπιστεί. Οι αναζητήσεις προκειμένου να εμφανιστεί το πορνογραφικό υλικό θα πρέπει, πλέον, να είναι πολύ συγκεκριμένες, την στιγμή που παλιότερα, μια απλή αναζήτηση της λέξης «στήθος» μπορούσε να σου αναδείξει ορισμένες ακραίες πορνογραφικές σελίδες ως πρώτες επιλογές.

«Για να βρείτε περιεχόμενο για ενηλίκους, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες σας ρυθμίσεις, θα πρέπει απλώς να συγκεκριμενοποιήσετε τις αναζητήσεις σας» δηλώνει αντιπρόσωπος της Google.

Ο αλγόριθμος αυτός εφαρμόζεται και στην αναζήτηση εικόνων. Ενώ παλαιότερα η αναζήτηση «στήθος» έβγαζε διάφορες εικόνες γυμνών γυναικών, πλέον το μόνο που μπορεί να βρει κανείς είναι ντυμένες γυναίκες, ακόμα και αν έχει απενεργοποιήσει το φίλτρο για ασφαλή αναζήτηση.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου