Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΓΛΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ

Ραγίζει καρδιές το post του Δημήτρη Σούγλη στον αγαπημένο του φίλο Τάσο Μητσόπουλο... Ότι και να γράψουμε θα ναι λίγο μπροστά στα.... μεγαλεία που αναφέρει ο αγαπημένος φίλος - συνάδελφος Δημήτρης Σούγλης.

"Τάσο μου, με ενοχλεί που έφυγες νωρίς. Φίλοι για 25 χρόνια. Λες και ήταν χθες. Σε δικές μου προσωπικές στιγμές σε θυμάμαι να μου μιλάς πάντα με πραότητα και ηρεμία. Πάντα μιλούσες, επίσης με τόση Αγάπη, για την Κατερίνα σου.

Την Κατερίνα μας. Ήρεμος, χαμηλών τόνων, μα ποτέ αδύναμος. Ο λόγος σου ήταν τόσο δυνατός και σημαντικός στην ηρεμία του. Σου έλεγα συχνά: Ο τόπος σε θέλει! Προχώρα για πιο ψηλά! Με αποστόμωνες και με αφόπλιζες, λέγοντας μου πως δεν έχουν σημασία τα ψηλά για να δώσεις κάτι... Και όμως. Έκτισες μια εικόνα που όλοι έχουν να λένε σήμερα. Είχες δίκαιο. Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ ψηλά για να προσφέρεις. Εκτίμησες και εκτιμήθηκες. Από όλους! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλοι λένε σήμερα πως έφυγες νωρίς. Τελικά έχουν δίκαιο αυτοί που λένε πως οι καλοί φεύγουν νωρίς. Ίσως ως φύλακας Άγγελος να προστατεύσεις και να βοηθήσεις περισσότερο αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Την Κύπρο μας... Η σεμνότητα σου δεν ήταν τυχαία. Άνθρωπος που έχει βαθιά και αληθινή πίστη στον Θεό σίγουρα διαφέρει και ξεχωρίζει. "Είτε ζώμεν, είτε αποθνήσκωμεν, του Κυρίου εσμέν". Ίσως τώρα να έλαμπε ακόμη περισσότερο η ανθρώπινη μα και η πολιτική σου προσωπικότητα. Και την είχαμε τόση ανάγκη!... Την έχουμε τόση ανάγκη!... Ο φανατισμός ήταν για σένα αμαρτία. Ο πατριωτισμός ουσία και η σεμνότητα τρόπος ζωής. Δεν κακολόγησες ποτέ άλλους είτε επειδή ήταν εκτός γραμμής είτε επειδή είχαν άλλες πολιτικές πεποιθήσεις! Η μεγαλειότητα πολιτικού ανδρός! Δεν είναι απλά λόγια αυτά. Αυτός ήσουν... Αυτός είσαι... Κρίμα. Ο Θεός που τόσο αγαπούσες ας αναπαύσει τη ψυχή σου. Χαιρέτα τον Γρηγόρη, τον Ευαγόρα, τον Κυριάκο. Θα τους συναντήσεις. Είμαι σίγουρος. Πες τους πως δεν τους ξεχνάμε. Ελπίζω να μην μας ξεχάσουν αυτοί. Να μην κλαίνε με όσα βλέπουν και ακούν. Σύντομος κύκλος ζωής. Πράγματι, έφυγες νωρίς. Πολύ νωρίς. Αγάπησες μα και αγαπήθηκες. Τι υπέροχο πράγμα. Παρέμεινες γνήσιος. Αυθεντικός. Αταλάντευτος. Δεν χάλασες ποτέ. Δύσκολο. Μα εύκολο για σένα γιατί δεν προσποιήθηκες ποτέ και έμεινες πιστός σε αρχές και σε αξίες: Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια... Τιμή μου που ήμουν φίλος σου και μεγάλο κέρδος που μπήκες στη ζωή μου. Στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Γνωρίζω γιατί γίναμε φίλοι και μπορώ να φανταστώ γιατί ο καλός Θεός σε ήθελε κοντά του. Για σου φίλε. Σε όσους σε θρηνούν είμαι σίγουρος ότι θα έλεγες: "Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος". Αμήν φίλε. Προετοίμασε ένα καλό δρόμο και για μας..."

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου