Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Τώρα φορτσάρει

Αρχίζουν τα play off σήμερα και για τον Απόλλωνα, ο οποίος φιλοξενεί την Ομόνοια στο Τσίρειο (16:00, Primetel). 

Οι κυανόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα που έχουν στο πρωτάθλημα και να κυνηγήσουν με τις καλύτερες αξιώσεις το φετινό τίτλο.

Από τώρα και στο εξής, μόνο δύσκολα είναι τα παιχνίδια που έρχονται και μόνο η ομάδα που θα δείξει το χαρακτήρα νικητή θα καταφέρει στο τέλος να σηκώσει την κούπα. Ο Απόλλωνας έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες του παρουσιαστούν, καθώς αρκετές φορές φέτος έβαλε στην άκρη την κούραση και τα προβλήματα τραυματισμών και πήρε μέσα στο γήπεδο τα τρίποντα.

Βαθμοί σίγουρα θα χαθούν καθώς στα ντέρμπι είναι πάντα όλα ρευστά, το ζήτημα ωστόσο είναι να γίνει σωστή διαχείριση. Όχι μόνο των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και των θετικών.

Φέτος ο Απόλλωνας κόντρα στην Ομόνοια έχει δύο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ έχει μια ήττα και μία νίκη - πρόκριση για το θεσμό του κυπέλλου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς οι πράσινοι πάνε συνειδητοποιημένοι στη Λεμεσό, ενώ έδειξαν σημάδια βελτίωσης κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει κάποια προβλήματα απουσιών, έχει όμως και τις λύσεις. Τον τιμωρημένο Γιώργο Μερκή θα αντικαταστήσει ο Αγγελής Χαραλάμπους στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν θα βρίσκονται στην αποστολή οι τραυματίες Άλεξ και Χάμπος. Ο Γκιέ ξεπέρασε το πρόβλημα του ωστόσο είναι ακόμη ανέτοιμος. Σύντομα όμως αναμένουμε να τον δούμε στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1):
Βάλε κάτω από τα δοκάρια, Χαραλάμπους - Καρυπίδης στο κέντρο της άμυνας, Στυλιανού - Βασιλείου (Νούχου) στα άκρα της άμυνας, Χαμντανί - Γκουγιόν ανασταλτικοί μέσοι, Μεριέμ οργανωτής, Παπουλής - Λόπες πλάγιοι επιθετικοί και Σανγκόι κορυφαίος επιθετικός.

Κατακλύζουν τη Δυτική
Όσο για τον κόσμο, βροντερό αναμένεται να είναι το παρών του στη Δυτική εξέδρα του Τσιρείου. Οι φίλοι του Απόλλωνα ποτέ δεν άφησαν την ομάδα μόνη της και έτσι και στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί θα δίνουν μαζικό παρών. Περί των πέντε χιλιάδων αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο με τους οργανωμένους να ετοιμάζονται να κλέψουν και πάλι τις εντυπώσεις. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου.

Source : http://www.24sports.com.cy/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου