Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο ηθοποιός «επιστρέφει» ψηφιακά στο «Fast & Furious 7»

Οι παραγωγοί του «Fast & Furious 7» βρήκαν τον τρόπο να διατηρήσουν τον ρόλο του Brian O' Conner, που για έξι ολόκληρα χρόνια υποδυόταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός, Πολ Γουόκερ, όπως μεταδίδει το «Daily News».


Ο Πολ Γουόκερ, λίγο πριν από το δυστύχημα με τη μοιραία Πόρσε, είχε ολοκληρώσει σχεδόν τα μισά γυρίσματα των σκηνών του ρόλου του. Μετά τον θάνατό του η εταιρία Universal βρέθηκε σε αδιέξοδο, προσπαθώντας να επινοήσει τρόπο, ώστε να μη χαθεί το υλικό από τη συμμετοχή του Πολ Γουόκερ στο «Fast & Furious 7».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η εταιρία παραγωγής έχει προσλάβει τέσσερις ηθοποιούς, με σχεδόν πανομοιότυπο σωματότυπο με τον Πολ Γούκερ, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις υπόλοιπες σκηνές του ρόλο. Λύση στο πρόβλημα με το πρόσωπο του ηθοποιού καλούνται να «δώσουν» τα ειδικά εφέ και η τεχνολογία CGI, προσθέτοντας στα σώματα των τεσσάρων ηθοποιών το πρόσωπό του Πολ Γουόκερ, ενώ η φωνή του θα αναπαραχθεί επίσης ψηφιακά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις από τους φαν του ηθοποιού, με κάποιους από αυτούς να σχολιάζουν ότι η εταιρία προσπαθεί να εξαργυρώσει εμπορικά τον θάνατο του ηθοποιού. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές του δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που θα δουν έστω και ψηφιακά τον ηθοποιό να «ερμηνεύει» τον ρόλο του.

source:  http://www.yupiii.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου