Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" ΣΕ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ

Φωτιά τέθηκε σε βάρκα στη Κισσόνεργα στην Πάφο. Προσωπικά τα ελατήρια. Στις φλόγες βυτιοφόρο στη Λεμεσό. Τυχαία η πυρκαγιά, είχε κλαπεί προηγουμένως.

Η φωτιά στην βάρκα τέθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα ενώ το σκάφος βρισκόταν έξω από την κατοικία του 40χρόνου ιδιοκτήτη του στη Κισσόνερα. Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, η βάρκα καταστράφηκε ολοσχερώς. 

 Οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελατήρια της κακόβουλης ενέργειας αφορούν προσωπικές διαφορές. Στις φλόγες εξάλλου τυλίχθηκε στις δύο τα ξημερώματα βυτιοφόρο. Το βυτιοφόρο που ανήκει σε εταιρεία κλάπηκε από τα γραφεία της στη Λεωφόρο Ομονοίας λίγο προηγουμένως . 
 
Οι δράστες το οδήγησαν μέχρι την περιοχή Φραγκοκλησιάς όπου το εγκατέλειψαν με αναμμένη την μηχανή. Συνεπεία της συνεχιζόμενης λειτουργίας του, το βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. Τη φωτιά κατέσβεσε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ από την πυρκαγιά το βαρύ όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές το ύψος των οποίων δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη. Μέλη της αστυνομίας διερευνούν τις συνθήκες και τους λόγους κλοπής του οχήματος.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου