Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΨΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ... ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας το Πουλί της Κύπρου.


Όπως πληροφορηθήκαμε δύο αίθουσες μεγάλου κινηματογραφικού συγκροτήματος, θα είναι κατάμεστες από επισήμους για να δουν το αποτέλεσμα μίας δημιουργικής ομάδας που αποτελείται από 200 τουλάχιστον άτομα - ηθοποιοί και συνεργείο. Ήδη, τους τελευταίους δύο μήνες η σειρά έχει προ - διαφημιστεί και έχει σπάσει ήδη κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο YouTube με την προβολή του επίσημου τρέιλερ.
Ως γνωστών το σενάριο ανήκει στον Λώρη Λοιζίδη και η σκηνοθεσία στον Νικόλα Κουμίδη, ο οποίος φαίνεται ψηλώνει αρκετά τον πήχη αφού ως γνωστών το εγχείρημα της δημιουργίας μίας κινηματογραφικής ταινίας είναι πολύ πιο απαιτητικό και δύσκολο από μία τηλεοπτική σειρά.
Αν απόψε ο Νικόλας και η παρέα του κερδίσουν το στοίχημα δικαίως θα χαρακτηρίσουμε τον σκηνοθέτη της ταινίας ως ο μοναδικός... Ρέπας - Παπαθανασίου της Κύπρου.
Μιλώντας με συνεργάτες και ελλαδίτης ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στο Πουλί της Κύπρου, ήδη μας έχουν αναφέρει ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη. 

source: http://showtime-cy.blogspot.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου