Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία που διενήργησε η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα για την επιλογή της κορυφαίας «κυανόλευκης» ενδεκάδας απ’ την μέρα ίδρυσης του σωματείου, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 60χρονα της ομάδας.

Στην ενδεκάδα που επιλέχθηκε μετά που ψήφισαν περισσότεροι από 9 χιλιάδες φίλοι του Απόλλωνα, βρίσκονται και δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

«Το 2014 αποτελεί για όλους στην περήφανη οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ένα σημαδιακό έτος, καθώς ο ιστορικός μας σύλλογος συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής. 60 χρόνια γεμάτα επιτυχίες τα οποία η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ θα επιδιώξει να τιμήσει με τον δέοντα τρόπο, δίνοντας οντότητα και υπόσταση στο μεγαλείο του συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας www.apollon.com.cy ψηφοφορία για την επιλογή της κορυφαίας ενδεκάδας του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα μέσα στα 60 χρόνια ύπαρξής του.

Ο κάθε φίλος του Απόλλωνα είχε δικαίωμα να επιλέξει 11 ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό σχηματισμό 4-4-2.

Πιο συγκεκριμένα ο κάθε φίλος της ομάδας μας είχε την δυνατότητα να επιλέξει ένας τερματοφύλακα, τέσσερις αμυντικούς, τέσσερις μέσους και δύο επιθετικούς.

Οι 11 νικητές του μεγάλου μας διαγωνισμού θα κερδίσουν από μια συλλεκτική επετειακή φανέλα την οποία θα παραλάβουν στο Gala Dinner το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.

** Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού θα δημοσιοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι έντεκα ποδοσφαιριστές όπως επιλέχθηκαν από τους 9.372 φίλους της ομάδας μας οι οποίοι συμμετείχαν στον μεγάλο επετειακό μας διαγωνισμό:

Τερματοφύλακας:
1. Σοφρώνης Αυγουστή 39 %

Αμυντικοί:
2. Γιώργος Mερκής 20 %
3. Πάμπος Πίττας 19%
4. Μάριος Χαραλάμπους 15%
5. Αντώνης Αντρέλλης 11%

Μέσοι:
6. Μιλένκο Σπόλιαριτς 22%
7. Γιαννάκης Γιαγκουδάκης 20%
8. Πανίκος Κρυστάλλης 13%
9. Ντάνιελ Κιντέρος 12%

Επιθετικοί:
10.Γκαστόν Σανγκόι 24%
11. Λούκας Σόσιν 25%

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ»

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου