Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η Βανδή άλλαξε ρούχο στο «The Voice» αλλά βρήκε μπροστά της την Βίσση

Όλοι συζητούσαν και απορούσαν γιατί οι κριτές του The Voice φορούν σε όλα τα επεισόδια τα ίδια ρούχα.

Οι ίδιοι οι coaches έδωσαν την δική τους απάντηση στο τελευταίο επεισόδιο, όπου η Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως αυτά είναι εντολές από το ξένο format του παιχνιδιού και πρέπει να τις ακολουθούν πειστά.

Από το επόμενο κιολας επεισόδιο και αφού τα blind auditions ολοκληρώθηκαν οι αγαπημένοι μας coaches αλλάζουν ρούχα και πλέον κάθε εβδομάδα θα μας εκπλήσσουν με αυτά που φορούν.

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως αν γινόταν σε κάθε πάτημα του κουμπιού θα άλλαζε και εμφάνιση. Μάλλον μετάνιωσε για αύτή τη δήλωση, αφού φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα επόμενα επεισόδια του The Voice δείχνουν πως η τραγουδίστρια ήρθε δεύτερη.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα στις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού έχει επιλέξει να φορέσει μια άσπρη ολόσωμη φόρμα, που η αλήθεια είναι ότι την κολακεύει αρκετά . Για κακή της τύχη όμως η Άννα Βίσση στην παράσταση «Ένα ή Κανένα» φοράει το ίδιο ρούχο το οποίο έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα Βίσση στην αρχή φορούσε την ίδια φόρμα σε κόκκινη ενώ μετά από λίγο καιρό την άλλαξε σε λευκή και ανήκει στην συλλογή ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ.

Αυτό μας φέρνει στη μνήμη το κόκκινο αυθεντικό φόρεμα που είχε φορέσει η Άννα Βίσση στο εξώφυλλο της Vogue και το κακέκτυπο της Δέσποινας Βανδή σε εμφάνισή της στην Θεσσαλονίκη.























Source  http://mustonline.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου