Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βούλγαροι διαρρήκτες φόβος και τρόμος στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης 

προσωποκράτησης εναντίον δύο ατόμων από τη Βουλγαρία, 43 και 32 χρόνων αντίστοιχα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από διαμερίσματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι ανακόπηκε από την Αστυνομία για έλεγχο στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα. Τα δύο άτομα δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της Αστυνομίας για την παρουσία τους στην περιοχή και έτσι τα μέλη της Δύναμης προχώρησαν σε έρευνα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Εκεί εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικά είδη, παπούτσια, ρολόγια, βιντεοκάμερες, τρόφιμα και άλλα είδη, ενώ σε μαύρο τσαντάκι ώμου βρέθηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, μεγάλης αξίας.

Στην κατοχή των υπόπτων η Αστυνομία εντόπισε επίσης αρκετά διαρρηκτικά εργαλεία. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σε διαμερίσματα όπου τις τελευταίες μέρες έγιναν διαρρήξεις και κλοπές διαπιστώθηκε ότι ο τρόπος των δραστών ήταν πανομοιότυπος, δηλαδή έσπαγαν τις κλειδωνιές στις κύριες εισόδους των διαμερισμάτων με αιχμηρά αντικείμενα, πετυχαίνοντας έτσι είσοδο σ’ αυτά.

Τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.Οι δύο Βούλγαροι αρνούνται ανάμειξη στις διαρρήξεις και ισχυρίζονται ότι ήλθαν στη Λάρνακα από τη Λεμεσό όπου διέμεναν για να ψάξουν για δουλειά. Ισχυρίστηκαν ακόμα ότι τις διαρρήξεις τις έκανε ένας Ρουμάνος που ήλθε μαζί τους από τη Λεμεσό, ο οποίος στη συνέχεια τοποθέτησε τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο Βούλγαροι να εμπλέκονται σε μεγάλο αριθμό διαρρήξεων και κλοπών από οικίες και διαμερίσματα που έγιναν στη Λάρνακα το τελευταίο διάστημα.

Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου