Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Έρχονται απολύσεις έμμισθων στο ΔΗΚΟ

Έρχονται απολύσεις έμμισθων στο ΔΗΚΟΚαλά ενημερωμένες πηγές του tothemaonline.com, αναφέρουν ότι μετά το πέρας των διαδικασιών αποχώρησης από το κυβερνητικό σχήμα, οι οποίες κορυφώνονται σήμερα με τη συνεδρία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής στις 16:30, οδεύει προς υλοποίηση και ο σχεδιασμός του Νικόλα Παπαδόπουλου για εσωκομματικό «ξεσκόνισμα», στα γραφεία του ΔΗΚΟ.

Τις τελευταίες ημέρες, ο στενός κύκλος του Προέδρου του ΔΗΚΟ, κάνει λόγο για μειώσεις προσωπικού αλλά και μισθών, για λόγους οικονομικούς και πολιτικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υψηλόμισθοι στα γραφεία, θα υποστούν μισθολογικές μειώσεις, ή κάποιοι εξ' αυτών θα αποχωρήσουν, για λόγους οικονομικής περισυλλογής, ενώ οι πολιτικοί λόγοι, αφορούν μάλλον άτομα, τα οποία δεν είναι προσκείμενα στο στρατόπεδο και τη γραμμή που χαράσσει ο νέος Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και ήταν προσλήψεις που έγιναν επί του προκατόχου του, Μάριου Καρογιάν.

Οι «ανακαινίσεις» στο ανθρώπινο δυναμικό θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Να μετακινηθούν μόνο οι Πρόεδροι στους ημικρατικούς

Στο μεταξύ, αντικείμενο έντονου σχολιασμού αποτέλεσε, η απόφαση του Νικόλα Παπαδόπουλου, να ζητήσει την απομάκρυνση μόνο Προέδρων και όχι μελών Δ.Σ ημικρατικών οργανισμών.

Αυτό εικάζουν ορισμένοι, ότι αποσκοπεί στην προσπάθεια να καμφθούν τυχόν αντιδράσεις από μέλη της Κεντρικης Επιτροπής που συμμετέχουν σε συμβούλια ημικρατικών, τα οποία επηρεάζονται άμεσα, με την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από τη συγκυβέρνηση, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις κατά τη σημερινή συνεδρία της Κ.Ε, η οποία καλείται να επικυρώσει την απόφαση.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου