Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή τους αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να πετύχουν ακόμα ένα τρίποντο. Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να διευρύνει το σερί της και να πάει στους αγώνες των play-off παίρνοντας άλλους 9 βαθμούς στους 3 αγώνες που απομένουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης θα πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα αφού δεν υπολογίζει του τραυματίες Ολιβέιρα, Πιπίνη και το τιμωρημένο Βινίσιους. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Αντωνιάδηςενώ τη θέση του Βινίσιους θα πάρει ο Αρτυματάς. Για 1η φορά φέτος θα δούμε τους Αμορίν και Κακά να αγωνίζονται μαζί στο κέντρο της άμυνας.

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ. Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες αλλά και κούραση και ο Ελλαδίτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε βδομάδα του πιο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» περιμένει αρκετά πράγματα από κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ένας από αυτούς είναι και ο Σέζαρ Σαντίν. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να ανεβάσει αισθητά την απόδοση του για «βλέπει» ενδεκάδα από εδώ και πέρα. Το σκοράρισμα έχουν αναλάβει οι Μαντούκα και Αλωνεύτης όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει και ο επιθετικός να έχει το εύκολο γκολ.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου