Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ & ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Θύματα απάτης έπεσαν τρεις ελληνοκύπριοι από τη Λεμεσό, οι οποίοι έδωσαν σημαντικό χρηματικό ποσό σε Αλβανό και την Κύπρια σύζυγο του για να βοηθήσουν άρρωστο οικείο τους.

Με το που πήρε τα χρήματα, το ζεύγος έγινε καπνός. Οι δύο καταζητούνται από την αστυνομία. 

 Όπως κατήγγειλαν οι παραπονούμενοι, ο 44χρόνος Αλβανός και η 52χρόνη Κύπρια σύζυγος του κατάφεραν στη διάρκεια του 2013 να τους αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 14500 ευρώ σε διαφορετικές περιπτώσεις, με την πρόφαση ότι μάζευαν χρήματα για να βοηθήσουν άρρωστο μέλος της οικογένειας τους. 

 Παρουσίαζαν μάλιστα έγγραφα και φωτογραφίες, που όπως αποδείχθηκε στην πορεία ήταν πλαστές. Οι παραπονούμενοι, δύο από τη Λεμεσό και ένας από χωριό της επαρχίας κατήγγειλαν χθες την υπόθεση στην αστυνομία, όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για απάτη. Οι δύο καταζητούνται από την αστυνομία, ενώ από τις μέχρι έρευνες διαπιστώθηκε ότι το ζεύγος προσπάθησε να εξαπατήσει και τέταρτο πρόσωπο, το οποίο ωστόσο γλύτωσε διότι δεν κατείχε μετρητά.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου