Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παύλος Κοντίδης βρίσκεται από τη Δευτέρα στον αριθμό 4 στον κόσμο!

Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF), που ανακοινώθηκε χθες, ο Παύλος Κοντίδης ανήλθε στην τέταρτη θέση, της κατηγορίας Laser, με 925 βαθμούς.

Οι πρώτοι δέκα ιστιοπλόοι της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Laser της ISAF είναι οι ακόλουθοι:

1. Tonci Stipanović με 985 βαθμούς YW,

2. Tom Burton με 976 βαθμούς YW,

3. Bruno Fontes με 957 βαθμούς YW,

4. Pavlos Kontides με 925 βαθμούς YW,

5. Nick Thompson με 918 βαθμούς YWYW,

6. Matthew Wearn με 909 βαθμούς,

7. Ashley Brunning με 863 βαθμούς,

8. Andy Maloney με 860 βαθμούς,

9. Kacper Ziemiński με 851 βαθμούς

10. Jesper Stalheim με 848 βαθμούς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη νέα κατάσταση της Διεθνής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF), στην κατηγορία RS:X, που ανακοινώθηκε χθες, ο Κύπριος ιστιοπλόος Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στη 18η θέση του κόσμου με 501 βαθμούς.

Οι πρώτοι δέκα ιστιοπλόοι της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία RS:X της ISAF είναι οι ακόλουθοι:

1. Ricardo Santos με 820 βαθμούς,

2. Ivan Pastor Lafuente με 798 βαθμούς,

3. Ho Tsun Leung με 721 βαθμούς,

4. Βύρων Κοκκαλάνης με 682 βαθμούς,

5. Cheng Chun Leung Michael με 673 βαθμούς,

6. Nimrod Mashich με 620 βαθμούς,

7. Mariano Reutemann με 593 βαθμούς,

8. Piotr Myszka με 575 βαθμούς,

9. Julien Bontemps με 566 βαθμούς

10. Tom Squires με 563 βαθμούς.

Εξάλλου, ο απολογισμός της παρουσίας της Κύπρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) που άρχισε στο Μαϊάμι στις 27 Ιανουαρίου και τέλειωσε το Σαββάτο (1η Φεβρουαρίου) ήταν τέταρτη θέση για τον Ανδρέα Καριόλου και έβδομη για τον Παύλο Κοντίδη.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, πολύ καλή ήταν η παρουσία του Ανδρέα Καριόλου, στην κατηγορία RSX (σε σύνολο οκτώ ιστιοδρομιών). Κατετάγη στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη με σύνολο 36 βαθμών, πέντε βαθμούς πίσω από τον τρίτο αθλητή, τον Ιάπωνα Μακότο Τομιζάουα. Στη διαδρομή των μεταλλίων που έγινε το Σάββατο, τερμάτισε τρίτος. Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Ελληνας Βύρων Κοκκαλάνης με 12 βαθμούς. Δεύτερος τερμάτισε ο Ισραηλινός Νιμρόντ Μασίς με 29 βαθμούς.

Ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία Laser (σε σύνολο έξι ιστιοδρομιών) κατετάγη έβδομος στη γενική κατάταξη με σύνολο 33 βαθμών. Στην κούρσα των μεταλλίων που έγινε το Σάββατο ο πρωταθλητής πήρε τη δέκατη θέση.

Πρώτος κατετάγη ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς με 16 βαθμούς δεύτερος ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ με 20 βαθμούς και τρίτος ο Άγγλος Νικ Τόμσον με 21.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου