Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πουλλαίδης: «Θα έχει δύο Δ.Σ η Ανόρθωση, θέλουμε 6 εκατ. ευρώ, δεν προτάθηκε ο Ρόνι Λέβι»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαίδης και ανάμεσα σε άλλα είπε πως η ομάδα χρειάζεται 6 εκατομμύρια σε 3 χρόνια. Τι είπε για την εταιρεία, το νέο τεχνικό και τον Ρόνι Λέβι.


Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης είπε στον αρχικό του λόγο:
«Είναι δύσκολοι οι καιροί που περνούμε. Έχουμε ξεκινήσει διεργασίες για να πάρουμε έγκριση για δημιουργία εταιρείας. Ελπίζουμε η Γενική Συνέλευση να το εγκρίνει. Από τις 21 Φεβρουαρίου θα προσεγγίσουμε επενδυτές για την αγορά μετοχών».

Στη συνέχεια ο κύριος Πουλαλίδης αναφέρθηκε στα χρήματα που χρειάζεται η Ανόρθωση...

«Το ποσό που χρειαζόμαστε είναι 6 εκατ. Σε διάστημα τριών χρόνων. Υπάρχει έτοιμο πλάνο μάρκετινγκ. Χρωστάμε στο κράτος 3,7 εκατ. ευρώ και θα προσπαθήσουμε αν έχουμε μια καλύτερη προσέγγιση πάνω στο θέμα.

Δοκιμάσαμε και άλλες λύσεις αλλά απέτυχαν. Κάποιοι εξέφρασαν την αντίθεση τους. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα βγουν όλες οι λεπτομέρειες της εταιρείας προς τα έξω και να τις εξετάσεις όποιος θέλει. Μετά από απαίτηση του κόσμου αποφασίσαμε να ρίξουμε την τιμή της μετοχής για να έχει λαϊκή βάση η εταιρεία. Χρωστούμε 3 μήνες στους παίκτες και βρισκόμαστε σε διαδικασία να πληρωθούν τον Νοέμβριο».

Περισσότερα για την εταιρεία και τις οφειλές:

«Η Ανόρθωση δεν είναι μαγαζί είναι ιδέα. Θέλουμε να εμπλακούν όσοι περισσότεροι γίνεται στο πλάνο μας. Υπάρχει πρόθεση από πολλούς να βοηθήσουν.

Θα υπάρχουν δύο Δ.Σ ένα της Εταιρείας και ένα του Σωματείου. Το Σωματείο θα έχει τα οφέλη του. Θα έχει το 30% το Σωματείο και θα μπορεί να ορίζει τα 3 από τα 9 μέλη της Εταιρείας».

Σε ότι αφορά παλιές οφειλές, ο κύριος Πουλλαίδης είπε:

«Καλούμε αν δώσουμε 350.000 στον Στοίλοφ και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για διακανονισμό».

Σε ότι αφορά το νέο τεχνικό της ομάδας:

«Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια. Έχουμε εξετάσει μέχρι στιγμής 18 προπονητές. Προέχει το θέμα πειθαρχίας, η ανάπτυξη νέων και τα οικονομικά. Ο Άρσεν δεν έχει PRO και δεν μπορεί να μείνει».

Σημαντικές τοποθετήσεις για Λέβι και Ζ. Κόστα:

«Ο Ζόρζε Κόστα είχε πολλά καλά αλλά εμφανίστηκαν τα κακά στην πορεία και έπρεπε να γίνει αλλαγή. Ο Ρόνι Λέβι δεν έχει καν προταθεί. Έχουμε άριστη σχέση και μιλούμε συχνά. Θα προταθεί συμβόλαιο 1,5 χρόνου στον νέο προπονητή με το δικαίωμα το Σωματείο να διακόψει χωρίς αποζημίωση».

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου