Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Στηρίζουμε την ομάδα εναλλακτικής πρότασης»

Με ανακοίνωση της η ΘΥΡΑ 9 τοποθετείται ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της Παρασκευής παίρνοντας θέση υποστήριξης υπέρ της ομάδας Εναλλακτικής πρότασης. Κατηγορούν δε με αριθμούς και λεπτομέρειες τον συνδυασμό των πρώην προέδρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ομόνοιας:
Αδέλφια της ΘΥΡΑ9 περήφανε πράσινε λαέ,

Η ομάδα μας βρίσκεται στην κρισιμότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, επιλέξαμε να μην τοποθετηθούμε εν βρασμώ ψυχής καθώς θέλαμε να ζυγίσουμε τα πράγματα και για αυτό και τοποθετούμαστε 2 μέρες πριν την εκλογική συνέλευση.
Δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα αντιθέτως δεχτήκαμε όλους όσους ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Για όσους δεν έκαναν καν τον κόπο για να προσεγγίσουν την ΘΥΡΑ 9, απαντάμε με την ίδια αδιαφορία για τις θέσεις τους. Οι οποίες λίγο - πολύ είναι γνωστές σε όλους μας και είναι γραμμένες με τα μελανότερα των χρωμάτων στην ένδοξη ιστορία της ομάδας μας.

Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας, ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την εναλλακτική πρόταση για τις κρίσιμες εκλογές της Παρασκευής, ήρθαν στο σπίτι μας και ανέπτυξαν το πλάνο τους. Συζητήσαμε πιθανές αδυναμίες και προβληματισμούς γι αυτό το πλάνο, σημασία όμως έχει ένα: Ότι ακολούθησαν διαφορετική οδό, από το μονόδρομο που ακολούθησαν όλες οι καταστροφικές διοικήσεις της ομάδας μας, από τα μέσα της δεκαετίας του 90’ μέχρι και σήμερα. Επιθυμούν να συμπορευτούν με τον κόσμο, στις πράξεις και όχι στα λόγια. Επιθυμούν διαφάνεια και όχι μυστικοπάθεια. Επιθυμούν αλληλέγγυα στήριξη από και προς τους οργανωμένους και όχι αποξένωση και κόντρες.

Αυτή την αποξένωση, τις κόντρες, τον πόλεμο και τη λάσπη τα ένοιωσε για τα καλά το πετσί μας και δυστυχώς, πολλές φορές προήλθαν από άτομα που βρίσκονται στο συνδυασμό των «πρώην». Με λίγα λόγια: Είναι αυτοί ακριβώς οι «πρώην» που προετοίμασαν το καταστροφικό έργο στους «νυν».

Και εξηγούμαστε:

*Η διοίκηση Σεραφείμ παρέδιδε το Μάρτη του 2008 στη διοίκηση Μιλτιάδη, ένα σωματείο με περίπου 4 εκατομμύρια χρέος και τις «Χαλεπιανές» υποθηκευμένες για ένα ποσό αρκετών εκατομμυρίων. Αν υπήρχαν και τότε κριτήρια της Ουέφα, πολύ πιθανόν να ήμασταν στην ίδια δεινή θέση με σήμερα.

*Στα 20 τελευταία χρόνια που θήτευσαν οι «πρώην» πρόεδροι, μετρούμε τον ντροπιαστικό αριθμό των τριών πρωταθλημάτων.

* Η διοίκηση Σεραφείμ, παρέδωσε ποδοσφαιρική ομάδα, που το επίπεδό της, δυστυχώς, ήταν κατά πολύ κατώτερο ακόμα και από το σημερινό χάλι. Πέντε μήνες μετά, ένας εκ των ανταγωνιστών, μπήκε σε ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ, με το παλιό δύσκολο σύστημα.

*Θυμηθείτε τη μακέτα του γηπέδου, που κάθε τρεις και λίγο που έχανε η ομάδα μας (γι αυτό είπαμε ότι ετοίμασαν το καταστροφικό έργο) εμφανιζόταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είδαμε τη μακέτα 100 φορές, το γήπεδο το είδαμε μόνο στα όνειρά μας. Και όλα αυτά, ενώ η δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου ήταν προεκλογική δέσμευση του κυρίου Σεραφείμ.

Το μεγαλύτερο όμως μειονέκτημα των πρώην; Ότι ακριβώς δεν πληρούν τις προδιαγραφές της ενότητας. Είναι άτομα που εντελώς αντιδημοκρατικά και αντιομονοιάτικα, διέγραψαν άνευ λόγου Ομονοιάτες από μέλη της Ομόνοιας, που δεν άνοιξαν ποτέ τις πόρτες για νέα μέλη, που έριξαν λάσπη και ασύστολα ψεύδη σε στελέχη της Θύρας 9 σε προσωπικό επίπεδο, που διατυμπάνιζαν ότι θα κλείσουν τη ΘΥΡΑ 9, που αναγνώριζαν τη ΘΥΡΑ 9 μόνο όταν θα οδηγούσαν στελέχη της στα κελιά.

Ενώ όλο αυτό το διάστημα, μας πλασάρουν την καραμέλα της ενότητας, ο συνδυασμός των πρώην αντιπροσωπεύει μόνο τη διχόνοια.
Παρόλα τα πιο πάνω εμείς περιμέναμε την οποιαδήποτε κίνηση ενότητας από τον συνδυασμό των πρώην η οποία δεν ήρθε ποτέ. Αφού δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή και έχοντας μοναδικό υποκινητή μας την αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ καλούμε τα μέλη της βασίλισσας μας με το χέρι στην καρδιά να στηρίξουν την εναλλακτική πρόταση. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε η ψήφος στην εναλλακτική πρόταση να είναι ψήφος αντίδρασης θέλουμε ο κόσμος να ζυγίσει και να μελετήσει τους δύο συνδυασμούς και είμαστε βέβαιοι ότι μετά από αυτό θα συμφωνήσουν με την απόφαση που πήραμε.

Ως πιστοί στρατιώτες της ιδέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όποιο και να είναι το αύριο δηλώνουμε έτοιμοι να βοηθήσουμε για να βγει η ομάδα μας από το αδιέξοδο. Το ίδιο ελπίζουμε να πράξουν και όλοι αυτοί που διατυμπανίζουν ότι σε τυχών εκλογή του συνδυασμού των “πρώην” τα κριτήρια είναι περασμένα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΘΕΣ

Ακούραστα και δυνατά μονάχα ΘΥΡΑ 9.


Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου