Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΕΑΡΟ....

Συγκλονιστική ιστορία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας , όπου αστυνομικός στα κρατητήρια της Λακατάμιας, επανέφερε στη ζωή νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , νεαρός Πακιστανός ο οποίος βρισκόταν στα κρατητήρια της Λακατάμιας, εντελώς ξαφνικά υπέστη καρδιακό επεισόδιο και βρέθηκε λιπόθυμος στο πάτωμα.
Αμέσως, αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία και γνωρίζοντας καλά πρώτες βοήθειες, κατάφερε μετά από... αγώνα και μαλάξεις στην καρδιά να τον επαναφέρει στη ζωή και να τον κρατήσει εν ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στα κρατητήρια της ΛΑκατάμιας.

Η πράξη του αστυνομικού, αξίζει δεκάδες συγχαρητήρια και είναι μία κίνηση που θα χειροκροτούσε ο κάθε κύπριος πολίτης και πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους μας... Ας τιμηθεί για να παραδειγματιστούν κι άλλοι συνάνθρωποι μας...

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου