Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αποφασίζει το απόγευμα το ΔΗΚΟ εάν μένει ή φεύγει

Κρίσιμη ημέρα για το ΔΗΚΟ, καθώς το απόγευμα στις 16:00 η ώρα το  Εκτελεστικό Γραφείο θα αποφασίσει αποχώρηση ή παραμονή του κόμματος από την Κυβέρνηση.
Η σημερινή συνεδρία αναμένεται να είναι θυελλώδης. Μπορεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος να έχει χαράξει τον δρόμο της αποχώρησης από το Κυβερνητικό σχήμα, όμως οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Και αυτό θα καταγραφεί κατά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Οι πληροφορίες του ΜΕGΑ, λένε πως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ μέτρησε τα κουκιά του.

Έγιναν εσωτερικές δημοσκοπήσεις. Στο Εκτελεστικό Γραφείο, η εικόνα είναι οριακή υπέρ της αποχώρησης.

Στην Κεντρική Επιτροπή, η εικόνα πάλι είναι οριακή, υπέρ της παραμονής αυτή την φορά. Η όποια απόφαση δεν πρόκειται με τα δεδομένα αυτά, να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στο ΔΗΚΟ.

Αντίθετα στελέχη του κόμματος, είναι βεβαία πως σε περίπτωση αποχώρησης, θα επικρατήσει κλίμα σύγκρουσης και εσωστρέφειας.

Ο Νικόλας Παπαόπουλος θα πρέπει να πείσει για δυο πράγματα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος.

Πρώτον, ότι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ξεγέλασε", και δεύτερον ότι "η καλύτερη λύση είναι η αποχώρηση του κόμματος από την Κυβέρνηση".

Πληροφορίες λένε πως ο Μάρκος Κυπριανού, θα καταθέσει πρόταση ώστε να γίνουν περαιτέρω επαφές και με το Προεδρικό για να κερδηθεί χρόνος. Κανείς δεν θέλει συγκρουσιακό κλίμα, είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε μάλιστα πως ο στόχος είναι κοινός με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για λύση.
Ο Μάρκος Κυπριανού άφησε να νοηθεί πως ο ίδιος δεν τάσσεται αυτή την ώρα υπέρ της άμεσης αποχώρησης από την Κυβέρνηση, δίνοντας βαρύτητα στις συνέπειες, και πολιτικές και οικονομικές, που θα έχει για τον τόπο τυχόν αποχώρηση του ΔΗΚΟ.

Πηγή: livenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός Στην Κύπρο. Ομολογία-Σοκ Από Αναστασιάδη

ΔΗΚΟ: Σύντομα Συνέρχονται Τα Συλλογικά Όργανα Για Το Ανακοινωθέν

Εξελίσσεται Η Αντιπολιτευτική Διάθεση Στο ΔΗΚΟ «Δεν Πρέπει Να Παρασέρνει Η Διαφημιζόμενη Διεθνής Στήριξη Στο Κ. Αναστασιάδη»

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου