Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΗΚ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα και κινητοποιήσεις από την Τρίτη

Στάση εργασίας και μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα έξω από τη Βουλή, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών, που θα συζητά το νομοσχέδιο αποκρατικοποίησεων, αποφάσισαν οι τέσσερις συντεχνίες της ΑΗΚ, -ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΕΠΑΗΚ, ΣΥΒΑΗΚ- τα συλλογικά όργανα των οποίων είχαν σήμερα χωριστές συνεδριάσεις, στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ.

Περαιτέρω, οι τέσσερις συντεχνίες αποφάσισαν όπως τα μέλη τους κατέλθουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις από την Τρίτη, για τις οποίες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί, εφόσον αποφασίσει η απεργιακή επιτροπή.

Τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά όλα τα γραφεία της ΑΗΚ. Για τα έκτακτα περιστατικά και βλάβες θα εργάζεται το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κοινού, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει μείωση της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, όπως διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των συντεχνιών.

Αίτημα των συντεχνιών είναι η μη συμπερίληψη της Αρχής Ηλεκτρισμού στους υπό αποκρατικοποίηση οργανισμούς.

Source : www.ikypros.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου