Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΛ - Αποφασισμένοι για την νίκη

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν έχει ξεκαθαρίσει η ενδεκάδα ενώ προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Ο Ιβάιλοφ Πέτεφ σκέφτεται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς από την μια δεν θα έχει το Οουόν αλλά από την άλλη επιστρέφει ο Μπεμπε. Ο Φεργκρούζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ντεντέ και Πότοκαρ στο κέντρο της άμυνας ενώ Αιρόσα και Καρλίτος στα μπακ. Στην μεσαία γραμμή οι Νικολάου και Γκέντσιεφ με τον Μπεμπέ πιο μπροστά. Σε αυτή την περίπτωση ίσως δούμε τον Άντο αριστερά με τον Μοντέιρο δεξιά και τον Καλουντέροβιτς στην επίθεση. Αν επιλεγεί ο Μπεμπέ στα άκρα θα αγωνιστεί ο Οριόλ στον άξονα. Θέση διεκδικεί και ο Οχένε στην μεσαία γραμμή χωρίς πολλές πιθανότητες όμως.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση. Η αποστολή της ομάδας δεν θα είναι εύκολη αφού και ο Απόλλωνας είναι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έτσι εκτός από το γόητρο, το βαθμολογικό είναι σε πρώτη ζήτηση και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ έδειξε όμως ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες αφού οι δυνατότητες υπάρχουν και θα προσπαθήσει να πετύχει την σημαντική αυτή νίκη.


Η προπώληση των εισιτηρίων είναι ικανοποιητική και ήδη τα μαθητικά έχουν τελειώσει. Στην ομάδα περιμένουν μια γεμάτη κερκίδα στο παιχνίδι που θα δώσει παλμό και εμψύχωση στους ποδοσφαιριστές. Από την άλλη να μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ αφού είναι τυπικά γηπεδούχος θα επωφεληθεί όλων των εισπράξεων του παιχνιδιού και σίγουρα θα αποκομίσει ένα σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει να λειτουργεί και η ομάδα απρόσκοπτα. 

Source : www.24sports.com.cy



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου