Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΓΥΜΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ

Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο στρατιώτη πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Αξιολογώντας πληροφορίες, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, όπου και εντοπίστηκαν 128 φωτογραφίες που παρουσίαζαν γυμνά παιδιά, καθώς και 13 βίντεο παιδικού πορνογραφικού υλικού με αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας περίπου 10 έως 14 ετών.

Μάλιστα σε ένα από το βίντεο παρουσιάζεται ένα αγοράκι να έχει σεξουαλική επαφή με έφηβο πιο μεγάλης ηλικίας, που ενδεχομένως να είναι ο ύποπτος. Σημειώνεται ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας μεταξύ 23/11/2013 και 19/2/2014. 

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το Γραφείο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τον μη κυβερνητικό οργανισμό Cyber Ethics ότι λήφθηκε τηλεφώνημα στην γραμμή βοήθειας του οργανισμού από 14χρονο αγόρι. Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο ύποπτος γνώριζε τα ανυποψίαστα θύματά του μέσω facebook, όπου είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό, στον οποίο παρουσιαζόταν ως κοπέλα. 

 Ο 18χρονος στην ανακριτική του κατάθεση φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό με γυναικείο όνομα και ότι αναζητούσε αγόρια. Με τα αγόρια αυτά εικάζεται να είχε συνομιλίες και τα καλούσε να του αποστείλουν γυμνές φωτογραφίες τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία περίπου 30 αγόρια του είχαν αποστείλει γυμνές φωτογραφίες τους. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί πέντε καταθέσεις σε σχέση με την υπόθεση, ενώ αναμένεται να ληφθούν τουλάχιστον άλλες 50. Σημειώνεται ότι η παρούσα υπόθεση είναι από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που απασχολούν την Αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα και επισύρει πολυετή ποινή φυλάκισης. Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του υπόπτου.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου