Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ISAF - Συνεχίζουν μετ’ εμποδίων οι Κοντίδης, Καριόλου

Η άπνοια στο Μαϊάμι συνεχίζεται, θέτοντας εμπόδια στην προσπάθεια των αθλητών στο Παγκόσμιο κύπελλο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) που διεξάγεται στην Αμερικανική πόλη.

Οι διαδρομές την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης (Τρίτη 28.1.2014), άρχισαν με τρίωρη καθυστέρηση, αφού όλοι περίμεναν τον άνεμο να φυσήξει ικανοποιητικά (εκκίνηση δόθηκε στις εννέα το βράδυ, ώρα Κύπρου) και να επιτρέψει τη διεξαγωγή των διαδρομών. Τελικά στις περισσότερες κατηγορίες έγινε μόνο μια διαδρομή, αφού είχε αρχίσει να δύει ο ήλιος.

Ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία Laser (που είναι χωρισμένη σε δυο στόλους) πήρε την τέταρτη θέση στην μία διαδρομή που έγινε και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης. Στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αυστραλός Τομ Μπάρτον.

Ο Ανδρέας Καριόλου πήρε την έβδομη θέση στην πρώτη διαδρομή και στη δεύτερη σημείωσε πρόωρη εκκίνηση. Σε τέτοια περίπτωση, με βάση τους διεθνείς κανονισμούς, ο αθλητής παίρνει βαθμούς ποινής όσοι είναι οι συμμετέχοντες αθλητές, συν ένα βαθμό. Αυτό τον κατατάσσει στη 29η θέση στη διαδρομή. Βρίσκεται στην έκτη θέση στη γενική κατάταξη. Ο Ελλαδίτης Βύρων Κοκκαλάνης είναι στην πρώτη θέση στη γενική κατάταξη, τερματίζοντας τρίτος και πρώτος αντίστοιχα στις δυο διαδρομές της ημέρας.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Τετάρτη (29 Ιανουαρίου) στις 6 το απόγευμα (ώρα Κύπρου)…καιρού επιτρέποντος. Δυο διαδρομές είναι στο πρόγραμμα για την κατηγορία Laser και τρεις για την κατηγορία RSX.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου