Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομικές έρευνες στο υπ. Παιδείας με εντολή Κενεβέζου

Διαστάσεις προσλαμβάνει η καταγγελία που έκανε στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος για την περίεργη εξαφάνιση του φακέλου της ψηφιακής βιβλιοθήκης Αριστοτέλης. 

Μετά την διοικητική έρευνα που διέταξε ο κ. Κενεβέζος ο ίδιος σήμερα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. Ζήτησε από την Αστυνομία μέλη της να μεταβούν στο Υπουργείο Παιδείας για να πραγματοποιήσουν έρευνες προς ανεύρεση του χαμένου φακέλου.

Οι αστυνομικοί από το μεσημέρι ξεσκονίζουν το Υπουργείο σε μια προσπάθεια να ρίξουν περισσότερο φως στα όσα κατήγγειλε ο Υπουργός Παιδείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι έγγραφα τα οποία περιλαμβάνει ο φάκελος φάντασμα τα είχε στην κατοχή της η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου τα οποία και παρέδωσε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής Ελέγχου στα μέλη της Επιτροπής σε όσους είχαν προσκληθεί για το υπό συζήτηση θέμα αλλά και σε δημοσιογράφους.

Η Γενική Ελέκτρια της Δημοκρατίας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής Ελέγχου είχε εκφράσει την εκπληξή της για την κατοχή εγγράφων από την κ. Χαραλαμπίδου τα οποία η ίδια δεν είχε στην κατοχή της.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου