Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Aναμένονται συλλήψεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Στην Πορτογαλία έφτασαν αξιωματικοί της βρετανικής Αστυνομίας, όπου αναμένονται συλλήψεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν που εξαφανίστηκε ενώ ήταν σε διακοπές με την οικογένειά της το 2007.

Οι αξιωματικοί αναμένεται να ανακρίνουν άλλους τρεις υπόπτους στην υπόθεση. Πρόκειται για τρία άτομα ύποπτα για διάρρηξη και ληστεία και τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή την ώρα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Η εφημερίδα "Daily Mirror" μετέδωσε ότι αναμένονται και συλλήψεις, μετά που η υπόθεση άνοιξε και πάλι το 2011. Δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες του επικεφαλής των ανακρίσεων, ο οποίος μετέβη στο τουριστικό θέρετρο κρατώντας κούτες με φακέλους.

Η μικρή εξαφανίστηκε στο θέρετρο Praia da Luz στη Πορτογαλία, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της. `Εκτοτε είχαν δημοσιευθεί πολλές φωτογραφίες μικρών κοριτσιών που μοιάζουν στην Μαντλίν και ανακρίθηκαν πολλοί ύποπτοι. Αρχικά οι αρχές είχαν υποπτευθεί και τους γονείς της μικρής για την εξαφάνισή της.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.ikypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου