Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι εκπλήξεις του τελικού και η «μάχη» των φιναλίστ

Το δημοφιλέστερο φιλανθρωπικό σόου της Κυπριακής τηλεόρασης ολοκληρώνει το ταξίδι του αυτή την Κυριακή, με ένα εντυπωσιακό φινάλε που θα ανταμείψει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο Αντρέας Δημητρόπουλος, η Κλέλια Γιασεμίδου και η Εύα Παπαγεωργοπούλου έχουν ήδη περάσει στον μεγάλο τελικό και θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση σε χορό ή τραγούδι, προσφέροντας παράλληλα χαμόγελα και ελπίδα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το DanSing κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σπάζοντας παράλληλα κάθε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και SMS.

Εκτός όμως από τους φιλαλίστ μας, στο στούντιο θα βρεθούν και οι δημοφιλείς τραγουδιστές Ηλίας Βρεττός, που θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του, και η Στέλλα Καλλή, η οποία θα ερμηνεύσει καινούργια και παλαιότερα τραγούδια της.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο τραγούδι και στο χορό; Θα το μάθουμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 21.20.

Δείτε τους φιναλίστα σε χορό και τραγούδι:



Κλέλια Γιασεμίδου, Φοίβος Δημητρουδίου


Εύα Παπαγεωργοπούλου, Τζον Ιλαρίου


Σαλίνα, Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Έλενα Ανδρέου, Αντρέας Δημητρόπουλος


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

- Source : http://elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου