Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στο κόκκινο η αγωνία…

Η αγωνία έχει πάει στο κόκκινο για τα μετεγγραφικά του Απόλλωνα. Σήμερα αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση του Χούγκο Λόπεθ. 

Η επιτροπή επίλυσης διαφορών θα ανακοινώσει μέσα στην ημέρα την απόφασή της.

Στον Απόλλωνα περιμένουν ότι ο παίκτης θα δικαιωθεί για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις. Από εκεί και πέρα θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να αποκτηθούν ο αριστερός μπακ και ο αμυντικός μέσος.

Με δεδομένο ότι την Παρασκευή τα μεσάνυχτα λήγει η μετεγγραφική περίοδος, οι παράγοντες του Απόλλωνα θα επισπεύσουν τις επαφές τους με τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν, έτσι ώστε να τους αποκτήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα στη συνέχεια του μαραθωνίου.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τα Κούκλια. Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Γκιέ και τον τιμωρημένο Στυλιανού. Ο Χάμπος Κυριάκου ξεπέρασε την ανεμοβλογιά και επιστρέφει.

Στην διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου βρίσκεται και ο Γιώργος Βασιλείου, πάρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Χρήστος Καρυπίδης στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου