Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ... ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ.... ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Στενεύουν τα περιθώρια για τους χούλιγκαν, με τα νέα μέτρα που προωθούνται από το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεννόηση με τα σωματεία, την ΚΟΠ, τον ΚΟΑ και την Αστυνομία.

Σε τέσσερα στάδια θα εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες το σύστημα ταυτοποίησης φιλάθλου, ώστε σε περίπτωση επεισοδίων να γνωρίζει η Αστυνομία τα στοιχεία αυτού που τα δημιουργεί. Πώς θα γίνεται αυτό; 

Με την είσοδο κάθε φιλάθλου θα φωτογραφίζεται και με το εισιτήριό του θα υπάρχει ειδικό λογισμικό που θα ενημερώνεται για το ποιος βρίσκεται σε ποια θέση. Έτσι σε περίπτωση επεισοδίων οι Αρχές θα γνωρίζουν όλα τα στοιχεία του ταραξία. Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται με επιτυχία στη Βρετανία γι’ αυτό και δεν «σπάζει μύτη» στα βρετανικά γήπεδα.

 Όπως δήλωσε στον «Φ» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, η ΚΟΠ, ο ΚΟΑ και τα σωματεία δεσμεύτηκαν να μελετήσουν την πρόταση και να συνδράμουν οικονομικά όλοι για την εγκατάσταση του συστήματος σε τέσσερα στάδια (ΚΟΠ κατά 50% και οι υπόλοιποι κατ’ αναλογία). Η πρόταση που έγινε αφορά στα γήπεδα ΓΣΠ, «Τσίρειο», «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ΓΣΖ.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου