Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη Πέμπτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά διαστήματα αυξημένων μέσων και ψηλών νεφώσεων.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από την Πέμπτη.

Πηγή: newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου