Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Προβληματίζουν οι απουσίες

Γύρισαν σελίδα στον Απόλλωνα και σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τον Ερμή που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας μέσα στο 2012 και ο πρώτος από τα τρία σερί ντέρμπι που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι». Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ετοιμάζει τα πλάνα του και περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο.

Φλεγμονή στο γόνατο έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο Άμπραχαμ Γκιέ. Ως εκ τούτου οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Ερμή είναι ελάχιστες και ο Κύπριος τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις για να καλύψει το κενό του.

Επιπλέον, εκτός πλάνων είναι ο Χοσέ Καταλά, ο οποίος είναι παροπλισμένος για 1,5 μήνα όπως και ο Οβιντίου Ντανανάε ο οποίος έχει επίσης πρόβλημα τραυματισμού και γι΄ αυτό ήταν εκτός αποστολής και στον προχθεσινό αγώνα.

Απόντας θα είναι και ο Χαράλαμπος Κυριάκου, ο οποίος σήμερα αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου αύριο θα εξεταστεί από την Ulrike Muschaweck για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Η επιστροφή του νεαρού στην Κύπρο προγραμματίζεται για την Παρασκευή ή το Σάββατο, εκτός και αν αποφασιστεί να χειρουργηθεί.

Πέραν από αυτές τις απουσίες, ο Γιώργος Μερκής που αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ούτε ο Μάριος Στυλιανού που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Αντίθετα, είναι πολύ πιθανόν να τεθεί ξανά στη διάθεση του κ. Χριστοφόρου ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στον αγώνα με τη Λέγκια και είναι πιθανόν να επιστρέψει κόντρα στον Ερμή. Σίγουρη θεωρείτε η επιστροφή του Άλεξ Κωνσταντίνου. 

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου