Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΟ THE CLOSET CONCEPT ΣΤΟ Q LOUNGE & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με ενα νέο concept άκρως δυναμικό για τα κυπριακά δεδομένα έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε στο πλήρες ανανεωμένο Q Lounge Bar 






The Closet Concept.. είναι μια καινούργια φιλοσοφία στην νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας, βασισμένο στην καλαισθησία και τα τελευταία trends. Αυτό ακριβώς ζήσαμε την Παρασκευή που μας πέρασε στο πρώτο του super opening με τους DJ Deep Impact & Angelo (Mix FM) σε εναλλακτικούς και mainstream ήχους που οδήγησαν τους πάντες σε ένα ξέφρενο πάρτι.





Πανέμορφοι και θετικοί άνθρωποι σε συνδυασμό smart casual ντύσιμο και την διάθεση στα ύψη οσοι βρέθηκαν στο πρώτο του opening κόλλησαν σαν μαγνήτης και αναμένουν πως και πως την ερχόμενη Παρασκεύη όπου και πάλι θα ανοίξει τις... The Closet Concept πύλες του για να σας υποδεχτεί.





Εκεί συναντήσαμε και την εντυπωσιακή κύπρια ηθοποιό Ελίνα Λούκας η οποία είναι η μοναδική που κατάφερε μέχρι στιγμής να.... βγει εκτός συνόρων παίζοντας σε Χολιγουντιανές ταινίες... Μαζί με την παρέα της απόλαυσαν ένα αλλιώτικο πάρτι και χόρεψαν μέχρι να... χαμηλώσουν τα ηχεία. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 96340363 θα γίνονται από νωρίς της εβδομάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.


Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου