Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

''με αισθήσεις θηλυκές''... ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ!

Η αληθινή ιστορία που συνέβη στην Κύπρο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, του γνωστού πλέον βιβλίου, ''με αισθήσεις θηλυκές'', μειώθηκε περίπου στο 20%. 

Με άλλα λόγια, από 18 ευρώ που μπορούσε ο αναγνώστης να το προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία (*κατάλογος πιο κάτω), τώρα η τιμή αγοράς του είναι μόλις στα 15 ευρώ συμπ. ΦΠΑ!! 

Εκτός από τα βιβλιοπωλεία, μπορούν όσες και όσοι δεν γνωρίζουν, να μάθουν εκτενέστερες πληροφορίες για το βιβλίο καθώς και για ειδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλιοκαλάθια προσφοράς στα facebook: Marios Frixou, Fanos Eleftheriades, στο email: mariosfrixou@live.com ή στο τηλέφωνο 96-462814.



Σε μια εξολοκλήρου απόφαση του συγγραφέα του λοιπόν, παρόλο τον πολύ σημαντικό αριθμό πωλήσεων που είχε το βιβλίο μόλις το πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας του, ο ίδιος σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο, προχώρησαν στην προαναφερθείσα μείωση από τούδε και στο εξής, ως μια ένδειξη ικανοποίησης για το αγκάλιασμα του από το αναγνωστικό κοινό της Κύπρου, και ιδίως αντιλαμβανόμενοι τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνει σήμερα η Νήσος και σε συνδυασμό εξάλλου και με τις εορταστικές ημέρες.



Αξίζει να σημειωθεί πως, το ''με αισθήσεις θηλυκές'' έχει στηρίξει μέχρι στιγμής με μεγάλο μέρος των εσόδων του, δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Κύπρο: ''η μικρή Ελεονώρα'' και ''Εκδήλωση Αγάπης για τη ''Χρίστα Αντζουλή'' (Κοινότητα Ξυλοφάγου), και εννοείται πως θα συνεχίσει να το πράττει και με μελλοντικές παρόμοιας φύσεως εκδηλώσεις..

 Το ''με αισθήσεις θηλυκές'' είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο του Μάριου Φρίξου και έχει ήδη κυκλοφορήσει φέτος τον Απρίλιο από τις κυπριακές εκδόσεις Κ. Επιφανίου. Το εν λόγω, είναι το πρώτο εγχείρημα στα χρονικά της Κύπρου, το οποίο καταπιάνεται με ένα ταμπού θέμα. Πραγματεύεται δηλαδή, τον βίο ενός πεντάχρονου Κύπριου, του μικρού Βασίλη, ο οποίος αισθανόταν κορίτσι! Σ΄ένα βιβλίο λοιπόν 304 σελίδων, ξετυλίγεται σαν κουβάρι, ένα μεγάλο μέρος της ζωής ενός τρανσεξουαλικού ανθρώπου. Το βιβλίο είναι σε Ελληνική Γλώσσα και με διάλογους σε Κυπριακή Διάλεκτο.




Για το βιβλίο, έγραψαν-είπαν, γνωστοί δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, άνθρωποι του πνεύματος, πολιτικοί και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως: η Ειρήνη Χαραλαμπίδου (πολιτικός), η Ελίτα Μιχαηλίδου (δημοσιογρ.), ο Ανδρέας Κούνιος (δημοσιογρ. εφημ. ''Αλήθεια''), Ελένη Κωνσταντίνου (δημοσιογρ. εφημ. ''Χαραυγή'', συνέντευξη), η Άντρη Κούννου (δημοσιογρ.), ο Φάνης Κρίγκος (ραδιοφ. παραγωγός, Κανάλι 6), η Μαίρη Ταραλίδη και η Κατερίνα Ιωάννου ( ραδιοφ. παραγωγοί 99FM, συνέντευξη), η Χρυσοβαλάντω Μουσκάλλη (εφημ./περιοδ. ''Γνώμη''), Περιοδικό Vantage Αμμοχώστου, η Φανή Σωκράτους (ηθοποιός), ο Γιώργος Αναγιωτός (ηθοποιός), ο Δημήτρης Τοκαρής (σεναριογράφος-σκηνοθέτης), ο Ανδρέας Μακρίδης (Φιλόλογος, Ιστορικός-Ερευνητής), κ.α. Και ιδιαίτερα, μεγάλο μέρος από το αναγνωστικό κοινό της Κύπρου, όπου κάποιοι εκφράστηκαν και δημόσια στο διαδίκτυο, όπως λ.χ. στο Facebook.
Ο συγγραφέας του, σας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, μέσα από την καρδιά του...

Source : http://pena-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου