Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα μαζί για τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart

Σύμφωνα με τις φήμες οι δυο τους θα περάσουν τις διακοπές μαζί στο σπίτι του Robert στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρουν οι φήμες στον διεθνή Τύπο, ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι και πάλι μαζί και μάλιστα ετοιμάζονται να περάσουν τα Χριστούγεννα παρέα!

Σύμφωνα μάλιστα με το «Life & Style» μετά τον χωρισμό τους έχουν ξαναβρεθεί πολλές φορές μαζί και πλέον σχεδιάζουν τις κοινές τους χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ο Robert είχε προγραμματίσει να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Λονδίνο αλλά η Kristen θέλει να μείνει μαζί της στο Λος Άντζελες.

Το μόνο «αγκάθι» σε μια τυχόν επανασύνδεση του ζευγαριού, φαίνεται να είναι η οικογένεια του Pattinson, που δεν συμπάθησαν ποτέ την μεγάλη του αγάπη, αφού δεν ήταν και λίγες οι φορές που τα στραβοπατήματά της, τον πλήγωσαν...

Σύμφωνα με τις φήμες μάλιστα η οικογένειά του είναι τρομοκρατημένη από την ιδέα και μόνο της επανασύνδεσης και του γεγονότος ότι εκείνος δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την Kristen. Όπως αναφέρουν κύκλοι της οικογένειας, «ελπίζουν να πρόκειται για μια κακή είδηση και όχι για την πραγματικότητα», ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «Η Kristen έχει κάτι που κάνει τον Robert να μην μπορεί να της αντισταθεί».

Όπως αναφέρει η «Sun» όμως, η Kristen Stewart θέλει πολύ να την συγχωρήσει η οικογένεια του Pattinson και του πρότεινε να περάσουν μαζί τις γιορτές και μάλιστα μαζί και με την οικογένειά του.

Το μόνο που ζήτησε από εκείνον είναι να φύγουν μόνο για μια μέρα και να πραγματοποιήσουν μια βόλτα στο Παρίσι.

Αυτό πιστεύει πως θα είναι μια ρομαντική φυγή από την καθημερινότητα, που θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην κοινή ζωή που είχαν πριν την κρίση στη σχέση τους.

Ο έρωτας πάντα στο τέλος κερδίζει...

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου