Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV: ΞΑΦΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΑΘΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΣ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ξαφνικός "πόλεμος" ξέσπασε απο το πουθενά στην κυπριακή τηλεόραση... Ο Χάρης Σάββα, χορογράφος του Fell Fantastic επιτέθηκε με ειρωνικά σχόλια στην χορογράφο του DanSing Αντιγόνη Τασουρή, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook και στο tweeter του.

Αυτό που πραγματικά προκάλεσε εντύπωση είναι ότι η Αντιγόνη Τασουρή ήταν η δασκάλα του Χάρη Σάββα και αυτή που τον έβαλε στον κόσμο του χορού. Γιατί ξαφνικά ξεσπά ένας άνευ προηγούμενου πόλεμος και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό; Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει τουλάχιστον το παρασκήνιο μετά την παρουσία του Χάρη Σάββα σαν χορογράφος του Feel Fantastic το ΜΕΓΑ δεν τον επέλεξε για να είναι ο χορογράφος του DanSing 3. Αντ' αυτού, η παραγωγή επέλεξε την Αντιγόνη Τασουρή με την οποία το κανάλι έχει στενούς δεσμούς συνεργασίας.

 Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τον μαθητή κάνοντας τον να ξεσπάσει στην καθηγήτρια του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το παρασκήνιο όμως το ShowTime-cy έχει τις σελίδες του ανοιχτές για να φιλοξενήσει δηλώσεις και από τα δύο... στρατόπεδα. Ενας "πόλεμος" που μόλις ξεκίνησε & περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει συνέχεια....

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου