Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μπορεί ο Σοφοκλέους να βάλει την ΑΕΛ σε άλλα επίπεδα μέσω… Σεβίλλης;

Εδώ και λίγες μέρες είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους βρέθηκε στην Ισπανία έτσι ώστε να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο και γενικότερα με την ηγεσία της φημισμένης Ισπανικής ομάδας της Σεβίλλης.

Όπως ήταν φυσιολογικό το θέμα μας κίνησε το ενδιαφέρον και προσπαθήσαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο, αφού γνωρίζουμε πως για να μπει στη διαδικασία ο Ανδρέας Σοφοκλέους να μπει σε αεροπλάνο για να πάει κάπου θα πρέπει να πρόκειται για άκρως σημαντικό θέμα.

Ο Big Sofo λοιπόν (μέσω του γνωστού μάνατζερ Κώστα Χριστοδούλου) είχε συναντήσεις και συζητήσεις (μιλά και Ισπανικά!!!) με τους ανθρώπους της Σεβίλλης με στόχο την συνεργασία των δυο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα ή ακόμα και την επένδυση των ανθρώπων της Σεβίλλης στην Κυπριακή ομάδα.

Πολλές φορές στο παρελθόν διαβάσαμε για συνεργασία Ευρωπαϊκών συλλόγων με Κυπριακούς οι οποίοι μάλιστα ανακοινώθηκαν με φανφάρες και πολλά λόγια αλλά στην ουσία έμειναν εκεί. Η ΑΕΛ από την πλευρά της και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ανδρέας Σοφοκλέους δεν επιθυμεί κάτι παρόμοιο και γι' αυτό ακριβώς το λόγο μπήκε ο ίδιος στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Ισπανία να μιλήσει μαζί τους.

Ενδεχόμενη συνεργασία της ΑΕΛ με την Σεβίλλη θα βοηθήσει τη Λεμεσιανή ομάδα απ' όλες τις απόψεις. Εννοείτε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν αγωνιστική ενίσχυση, κάτι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, το αντίθετο θα λέγαμε. Απ' εκεί και πέρα αναμφίβολα θα έχουμε τη βοήθεια των Ισπανών σε επίπεδο οργανωτικό, ενώ το μεγάλο ερώτημα που δεν απαντήθηκε όσο κι αν το ψάξαμε είναι εάν υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ισπανούς μετόχους στην ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ με τελικό στόχο και σκοπό να ολοκληρώσουν και το όνειρο του γηπέδου στο Κολόσσι.
Ξεκαθαρίζουμε ότι ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όπως πληροφορηθήκαμε οι Ισπανοί ζήτησαν να μάθουν και να έχουν στα χέρια τους τα πάντα για την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και τα είχαν. Εννοείτε πως για να προχωρήσει το θέμα ίσως θα πρέπει να έρθουν (ξανά;) και εκείνοι στην Κύπρο έτσι ώστε να δουν από κοντά πράγματα και καταστάσεις.

Ο στόχος του Ανδρέα Σοφοκλέους είναι να δημιουργήσει συνθήκες οι οποίες θα βάλουν την ΑΕΛ μια και καλή σε άλλα επίπεδα, απ' όλες τις απόψεις. Το παρελθόν έδειξε ότι ο πεισματάρης διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου